<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5827499756923118317\x26blogName\x3dZile+Fericite\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://zilefericite.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dro\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zilefericite.blogspot.com/\x26vt\x3d-8601801031219138377', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Milestone II



#

A trecut mult timp de cand nu m-am mai simtit asa bine. Anul acesta a inceput cum se putea mai prost iar pana acum, parca am trait pe mare in furtura, cu valuri de stari pozitive si negative. Mi-am pierdut echilibru si incet, incet ma scufundam. Insa se pare ca cineva are grija de mine si nu-mi da voie sa ma scufund prea mult. A sosit timpul sa merg mai departe, si sa privesc spre viitor. De cand ma stiu am avut la baza o valoare fundamentala care ma defineste „incapatanarea de a nu renunta” insa ca orice lucru desi m-a ridicat pe plan profesional m-a facut sa ma simt mizerabil in cel emotional. A venit timpul insa sa merg mai departe, sa trec peste ce a fost si sa alerg spre ce va veni.

#

Astazi dimineata pe la 8 si ceva suna telefonul. Fiind destul de insistent fac un efort demn de muncile lui Hercule si intind mana, il pun la ureche si spun „ALO !?” sictirit si somnoros. Aud in schimb un „Felicitari !! man, BRAVO … mergem la Paris!!!”. Era Valy care tocmai ma anuntase de calificarea in finala Imagine Cup 2008, finala care se tine la Paris intre 3 si 8 Iulie. Asadar … intre 3 si 8 voi reprezenta Romania in finala IT Chalange impreuna cu Andrei Alexandrioni de la Universitatea de Vest din Timisoara. Anul trecut am reusit un loc 3, dar anul asta sper la mai mult poate chiar locul 1, insa … vom trai si vom vedea. Important este ca, pentru a doua oara consecutiv am ajuns in finala iar cu acest lucru sunt putin oameni in lume care se pot lauda.

Etichete:

Poti lasa un comentariu sau salva acest post pe del.icio.us folosind link-urile de mai jos.
Comentariu | Salveaza | Go to end